Tőzsde Piknik

Sziasztok!

Ismét egy felejthetetlen élményre hívunk meg Titeket! Június 16-án összeülnek a tőzsde szerelmesei piknikezni egy jót. 😎🌞
Egy egész napos jókedv és ami a legfontosabb TTT azaz: Tényleg Tömény Tőzsde!

Szeretettel várjuk minden meglévő tanítványunkat és ügyfelünket, akiknek ingyenes a részvétel. Amennyiben még nem voltál az Andormentornál oktatáson vagy korábban Tőzsdevacsorán a Family Club kártya megvásárlásával tudsz résztvenni az eseményen.

Helyszínnek a Római parton lévő Két Rombuszt választottuk, ahol kényelmesen el tudunk lenni, sütni húst,🥩🍗🍖zöldségeket,🥦🥬 amit szeretnétek, bográcsban is fogunk főzni egy jó lecsót vagy gulyást, amire igény van.
FONTOS: INNIVALÓT NEM TUDUNK bevinni, de hozhattok magatokkal bármilyen ételt vagy nasit. Mi is fogunk készülni 🙂

14:00-kor kezdünk. Az előkészületek után neki is vágunk a heti elemzéseknek, mik történtek a piacokon a héten, kérdések esetén-miért történtek ezek a dolgok, mik voltak a jellemző körülmények. Az étel miközben már lassan kész folytatjuk tőzsdei tevékenységeinket, beszélgetünk, filozofálunk, majd az evés után pedig visszakanyarodunk az elemzésekhez és megbeszéljük, hogy mi várható a következő hétre, hol lehetnek beszállópontok, jelzések.

Family Club kártya vásárlás: https://andormentor.eu/product/family-club-card/

Tőzsde Piknik - Június 16. - Jelentkezés
Helyszín: Két Rombusz (Budapest, 1031 Római Part 45. Megtekintés a Google térképen)
Korábbi tőzsdevacsora résztvevőknek ingyenes. Akik nem vettek még részt, nekik csupán egy Family Club Card ezen a linken történő megvásárlásával lehetőségük nyílik hogy részt vegyenek a pikniken.